Izleti za 2020. g.
Kalendar
March  2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
   
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Pratite nas i Online:

Podijeli nas i na:

Skupština, Camino i domjenak – prosinac 2019.g.

Izborna skupština – novi predsjednik, predavanje o Caminu i fešta

Svečano je bilo u Teatrinu Gradske knjižnice Solin u petak, 20. prosinca 2019.g. – birali smo novo vodstvo Društva, slušli smo predavanje o hodočašću naših članova na Caminu i na kraju smo, onako kako i priliči na kraju još jedne godine – zafeštali uz dobru spizu i harmoniku.

Na Skupštini je dosadašnji predsjednik Društva, Branko Ćurković podnio svoje završno izvješće, a za novog smo predsjednika izabrali Željka Jukića. On je najavio niz zanimljivih aktivnosti i planova za 2020.g, – ali glavna borba i dalje ostaje – moramo se izboriti za naše prostorije kako bi napokon bili svoji na svome!

Nakon skupštine Đulja, Ivo i Jagoda prezentirali su nam svoj Camino na predavanju pod imenom “Zastava PD-a Sv. Jure na Caminu”, a sve smo zaokružili druženjem uz odličnu spizu na prigodnom božićnom domjenku kojeg smo obilato začinili pjesmom.
Hvala svim našim članovima koji su svojim dolaskom na skupštinu omogućili njeno nesmetano održavanje, hvala i svim našim gostima, odnosno, prijetaljima iz okolnih Društava, kao i predstavnicima HGSS-a te Stanice vodiča Split koji su svojim dolaskom uveličali ovo naše godišnje druženje za koje se nadamo da će se sljedeće godine dogoditi u našim prostorijama.

NOVA UPRAVA DRUŠTVA:
predsjednik: Željko Jukić
dopredsjednica: Lidija Pejković
tajnica: Đulja Katić
članovi Upravnog odbora: Nikša Knez, Ivica Grubišić, Ivica Ćurković, Davor Mikas, Dražen Pavić i Nada Braica
Nadzorni odbor: Vesna Žižić, Ante Boban i Anita Grljušić
Sud časti: Branko Ćurković, Luka Čulina i Andrijana Mateljan

FOTOGALERIJA – Skupština

Comments are closed.

Pretraga
Sponzori društva


Arhiva novosti