Austrija 2018 – druga dva dana: AUSTRIJA -SLOVENIJA

Oprostili smo se od Austrije i krenuli u susjednu Sloveniju gdje su nas dočekala vesela i prijateljski raspoložena lica djelatnica u domu Zelenika (1536m) kao da smo kući! Slijedi isti scenarij uz mali detalj – imamo tuševe – napokon svi mirišemo! Okrjepa uz pršut Voštane kojemu se bliži kraj, zdravica, a navečer su pale i bračne ponude – sve ne bi li učvrstili Hrvatsko -Slovenske odnose !!!

 

 
 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

Jedno veselo večernje druženje, kažu da smo prva grupa Dalmatinaca koja je došla u Dom, ali bome smo i ostavili traga jer cure samo sto nisu krenule s nama!
Ujutro put pod noge i na vrh Vrtacu (2180 m), a gore tek raspašoj – dokrajčio se pršut, skladala se pjesma njemu u čast, a pao je i emotivni oproštaj (opa)!

Dok su se jedni teško rastajali što od vrhova, što od pršuta, pa su ostali malo duže na vrhu, nas par je odlučilo popeti još jedan vrh – Srednji vrh (1796m) i spustiti se na dom Pri izviru završnice (1425m) na zasluženu zdravicu za ostvareno!

 

 
 

 
 

 

 
 

 

 
 

 
 

 

Dio društva nam se pridružio na Domu pa smo svi zajedno krenuli prema domu Zelenika, skupiti stvari, oprostiti se i kući u Lijepu našu.

Što reći za ova četiri dana – jednostavno – Neopisivooo !!!
Tekst Anita
Foto: svi pomalo

FOTOGALERIJA..