Dragi naši planinari pozivamo vas na proslavu prvog rođendana PD-a Sveti Jure Solin. Rođendan ćemo obilježiti u nedjelju, 28. listopada izletom na Kozjak, točnije, na Svetog Juru. Okupljanje je u 8 sati u šumi Voljak u Rupotini, a  cilj je crkvica sv. Jure gdje će u 12 sati biti služena i sveta misa. Nakon mise bit će organiziran i planinarski ručak te prigodni program.

 

Molimo vas da zbog organizacije izleta i popratnih događanja do srijede 24. listopada potvrdite svoj dolazak našem tajniku, Antoniu Živaljiću na mob: 091/438-1020.

Osim izletom na Kozjak naš prvi rođendan obilježit ćemo i godišnjom skupštinom koja će imati i svečarski karakter. Skupština će se održati u petak, 26. listopada u Domu kulture Zvonimir u Solinu s početkom u 18 sati.

Uz samu skupštinu na kojoj će Uprava Društva izvjestiti o aktivnostima tijekom prve godine dana kao i o budućim planovima održat će se i prigodni koncert dvojice naših članova, pijanista Marina Limića i Srđana Kozlice, a neće nedostajati ni klapske pjesme, nastupit će još i klapa Vranjic te klapa KUD-a Salona.
Za kraj večeri predviđeno je i druženje uz prigodni domjenak.

 

Planinarski pozdrav i vidimo se na Kozjaku !!! 😉